CORPORATE INFO

Image

Berki Barbara

Egész fiatalon ismerkedtem meg a sporttal, a mozgás örömével. 10 éves koromtól kezdtem el teniszezni, amelyet a mai napig művelek. Általános iskolás korom óta tudom, hogy a sporttal, a mozgással, a szabadidő hasznos eltöltésére való neveléssel szeretnék foglalkozni. Ráadásul a középiskolában olyan kiváló testnevelő tanárom volt, aki még jobban megszeretette velem a sport, a mozgás örömét. Az iskolában a fő sportág a röplabda volt, amelyben a budapesti középiskolai versenyeket hat éven keresztül mi nyertünk meg. Ezen túl országos és egyéb középiskolai versenyeken is többször jó eredményeket értünk el. A gimnáziumban 2006-ban megkaptam az év sportolója címet. 2011-ben végeztem a Testnevelés Egyetemen, Rekreáció és Egészséges Életmód Fejlesztő szakon. Eltökélt célom az emberek egészségtudatának megreformálása. Az egészséges életmódra nevelés, és a mozgástudatos életmódra ösztökélés. Edzéseimet a tervszerűség és a személyre szabottság mellett a jó hangulat jellemzi.
Image

Stanczel Éva

Kisgyermek korom óta életem szerves részét képezni a sport, a tánc, a mozgás. 10-14 éves koromig ritmikus sportgimnasztikáztam, az ezt követő években pedig versenyszerűen úsztam, és futottam. Ezért nem volt kérdés számomra, hogy felnőttként is aktív életet fogok élni. Végzettségemet 2011-ben a Fitness Akadémia testépítés és személyi edző szakán szereztem, TRX-edzői végzettségemet pedig az R-med akadémiai tanulmányaimnak köszönhetem. 2016 óta foglalkozom EMS tréninggel melynek előnyeit családom több tagja és én is rendszeresen élvezünk. Célom, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és megtaláljuk a számodra vállalható egyensúlyt.
Image

Bobják Brigitta

Gyermekkorom óta sportolok, sok mindent kipróbáltam futás, magasugrás, de végül a csapatsportnál maradtam a kézilabdánál, amit 8evig űztem kitartóan. Miután ezt abbahagytam csapat váltás miatt gondoltam, hogy más sportot is kiprobálok ami egy kicsit másabb és egyéni teljesítményem is meg mutatkozhat, ezért elkezdtem fitnessterembe járni kardio es erősítő gyakorlatokat végezni. Annyira beleszerettem, hogy már 8 éve a rabja vagyok és élvezem ugyanúgy, mint a legelején. Tovább képeztem magam, és elvégeztem hozzá egy iskolát is a Fitness Company testépítő és fitnesz sportedző szakot. Szerettem volna, hogy másoknak is segítsek átváltozásában vagy irányt mutatni egy jobb életmód felé. Fontos számomra az egészség a jó közérzet, a mozgás és hogy segítséget nyújtsak az embereknek a céljaik elérésében és motiváljam őket az egészséges életmód irányában.
speedfitness_ft_logo2018.png

Fittslim Studió

Telefon: 06-70-584-7471

E-mail:info@fittslim.hu

© Copyright 2020 Fittslim. All Rights Reserved.